KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI (KVKK)

Meskom Eğitim ve Danışmanlık HİZ. TİC. LTD.ŞTİ. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(“KVKK”) ve bağlı yasal düzenlemeler uyarınca katılımcılarımızın, çalışanlarımız ve Kurumumuz ile ilişkili kişilerin kişisel verilerinin korunmasında izlenilecek usul, esas ve başvuru yöntemleri hakkında bilgilendirilmesi amacıyla işbu aydınlatma metni düzenlenmiştir.

Katılımcılarımız,Çalışanlarımız kişisel verilerini, hizmet noktaları, web sitesi ve çağrı merkezi gibi kanallar aracılığı ile; sözlü, yazılı ya da elektronik ortam  üzerinden bize iletebiliyorlar.

Biz bu verileri;

  • Her zaman güvenle saklıyor,
  • Eğitimle ve hizmetler ile ilgili işlemleriniz için kullanıyor,
  • Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuki gerekçesi; başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili tüm yasal mevzuat uyarınca Kurumumuzun faaliyetlerini sürdürebilmesi ve yükümlülüklerini yerine getirilmesidir.

İstediğiniz zaman bize başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz.
  • Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak veya elektronik ortamda bize iletebilirsiniz

Meskom Eğitim ve Danışmanlık HİZ. TİC. LTD.ŞTİ. olarak müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz.

Bilgi Al!
Yardımcı Olabilir Miyiz?
Merhaba, hizmetlerimiz ile ilgili yardımcı olabilir miyiz?